Hur går en badrumsrenovering till?

Hur går egentligen en badrumsrenovering till? Hur lång tid tar det? När vi utför en badrumsrenovering i Stockholm går det till på följande sätt:

  1. Utvärdering av projektets omfattning. Vi tar oss en titt på ditt existerande badrum, mäter upp allt och utvärderar om en helrenovering är nödvändig eller om det räcker med att byta ut vissa delar.

  2. Offert. Vi tar fram en offert baserad på badrummets storlek och det material som du önskar använda i ditt nya badrum. Vi köper in material med förmånliga priser från våra leverantörer. Om du önskar något exklusivt som de inte kan erbjuda kan vi givetvis arbeta med material som du själv beställer in, förutsatt att det levereras i tid till projektets start.

  3. Rivning. Vi river ut ditt gamla badrumsporslin och ytskikten i badrummet för att få helt rena väggar att börja med.

  4. Förstärkning av väggar och rör. Vi ser efter om bjälklag och väggar bakom är i gott skick och byter ut det som behövs. Samma sak med vattenledningar och elektriska installationer.

  5. Applicering av tätskikt. Vi applicerar nya tätskikt enligt gällande normer för att ditt badrum ska vara 100% säkert mot fuktskador.

  6. Plattsättning och installation av VVS och el. Vi sätter de plattor som du har beställt, monterar golvbrunnar, drar rörledningar och installerar el i badrummet.

  7. Montering av armaturer och badrumsporslin. Vi sätter allt på plats, från duschkabin till vattenkranar, handfat, toalettstol med mera. Här monteras även fasta badrumsmöbler såsom hängskåp.

  8. Målning och slutfinish. Våra snickare och målare tar hand om slutfinishen. Lister sätts upp, tak och snickerier målas.

  9. Dags för besiktning. Ditt nya badrum är nu färdigt för besiktning och för att tas i bruk. Om det inte finns något att anmärka på (vilket det sällan finns) kan du ta ditt nya badrum i bruk och kanske njuta av ett varmt bad eller en skön dusch för att inviga bygget.

Vår målsättning är alltid att du ska bli 100% nöjd när vi renoverar ditt badrum. Låt oss sätta oss ner tillsammans för att planera ditt drömbadrum så att du får ett utrymme att trivas i under många år framöver.

handfat med ny blandare

En professionell renovering steg för steg